اینتل برای افزایش توان پردازشی و شارژدهی باتری از پردازندهی گرافیکی جهت اسکن بد افزارها استفاده خواهد کرد.
شرکت اینتل قصد دارد به نرمافزارهای آنتیویروس اجازه بدهد از پردازندهی گرافیکی مجتمع برای پردازش و اسکن حملهی بدافزارها استفاده کنند؛ این تغییرات سبب میشود در سرعت پردازش و مدت شارژدهی باتری برخی سیستمها بهبود حاصل شود.
با استفاده از اسکن پرشتاب حافظه (Accelerated Memory Scanning) بار کاری پردازش را پردازندهی گرافیکی مجتمع اینتل به دوش میکشد که اجازه میدهد سرعت اسکن و کارایی افزایش یابد و مصرف انرژی کاهش پیدا کند؛ بنچمارکهای اولیه روی سیستم آزمایشی اینتل نشان میدهند که بار پردازشی سیپییو از ۲۰ درصد به مقدار ناچیز ۲ درصد کاهش پیدا کرده است.
فناوری تشخیص خطر اینتل روی پردازندههای نسل شش، هفت و هشت در دسترس خواهد بود؛ از اینرو به مجموعهی متفاوتی از کامپیوترها اجازه میدهد از ویژگی سودمند انتقال بار کاری جستجوی ویروسها از پردازندهی اصلی به چیپ گرافیکی دستگاه استفاده کنند؛ در حال حاضر آنتیویروسها برای تشخیص حملههای بر پایهی حافظه، از سیپییو استفاده میکنند که باعث افت کارایی سیستم میشود. اینتل امیدوار است با انتقال بار از پردازندهی اصلی، کارایی سیستم و شارژدهی باتری را بهبود دهد؛ زیرا در اکثر مواقع کامپیوترها از تمام توان گرافیکی آنبورد استفاده نمیکنند.
مایکروسافت اولین شرکتی است که از تکنولوژی جدید اینتل پشتیبانی میکند.
اینتل با مایکروسافت برای پشتیبانی از این ویژگی همکاری میکند، از این رو آنتیویروس پیشفرض ویندوز (Windows Defender ATP) در همین ماه از این تغییر پشتیبانی خواهد کرد؛ همچنین اینتل، با سایر شرکتهای تولیدکننده آنتیویروس همکاری میکند تا آنها نیز از این قابلیت بهرهمند شوند.
این شرکت ماه گذشته اعلام کرد که برای جلوگیری از حملاتی نظیر حملهی بدافزار Spectre، در حال باز طراحی پردازندههایش است که امروز شاهد انتشار اطلاعاتی در راستای برخی از همین تغییرات بودیم؛ ضرورتهای امنیتی اینتل (Intel Security Essentials)، شامل بوت امن و حفاظت سختافزاری جهت محافظت از اپلیکیشنها در برابر حملات است، اینتل ادعا میکند که این تغییرات که مستقیماً در ساختار قطعه ایجاد میشوند، جهت بهبود امنیت و به حداقل رساندن تأثیر آن بر عملکرد کلی سیستم طراحی شدهاند.
آپدیتهای امنیتی برای بدافزار Spectre، در برخی موارد باعث افت کارایی سیستمها شدهاند؛ اما احتمالا نباید در پردازندههای آینده شاهد چنین افتی در کارایی باشیم.
دفعات مشاهده: 5756 بار |
دفعات چاپ: 864 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر