راهنمای اطلاعات جامع دانشجو در سامانه گلستان

| تاریخ ارسال: 1398/6/29 |
 ** آموزش ← اطلاعات جامع دانشجو **
برای دسترسی به امکانات سیستم گلستان از یکی از دو روش زیر اقدام میشود :

۱- دسترسی مستقیم :
۲- انتخاب سریع : بدین ترتیب که در نوار انتخاب سریع در پایین صفحه اصلی، دکمه انتخاب حالت را رو ی حالت پردازش قرارداده و شماره ۱۲۳۱۰ را وارد کرده برروی دکمه تیک کلیک کنید.
در صفحه «اطلاعات جامع دانشجو» اطلاعات اصلی دانشجو، جدولی از خلاصه ترمی دانشجو، مشخصات دروس اخذ شده دانشجو در هر ترم به همراه اساتید آن ،وضعیت دانشجو در یک ترم و یا وضعیت کلی دانشجو، اطلاعات پرسنلی دانشجو، وضعیت دروس دانشجو، وضعیت دروس ثبت نام شده در ثبت نام مقدماتی ، ثبت نام اصلی و ترمیم و نظایر آن را می توانید مشاهده نمایید.
- جزئیات هر ترم :
برای مشاهده جزئیات دروس هر ترم ،روی همان ترم کلیک نمایید تا صفحه خلاصه وضعیت دانشجو در ترم مورد نظر باز شود
- وضعیت شهریه :
در کارنامه ترمی دانشجو با کلیک بر روی هر درس می توانید نام استاد آن درس را مشاهده نمایید برای مشاهده وضعیت شهریه دانشجویان مشمول شهریه روی گزینه «وضعیت شهریه» کلیک نمایید
در این صورت مشخصات اصلی و ثبت نامی و امتحانی کلیه دروس دانشجو در ترم مورد نظر ظاهر می گردد.
- وضعیت ثبت نام : برای مشاهده وضعیت ثبت نام دانشجویان در بازه زمانی ثبت نام روی دکمه «وضعیت ثبت نام» واقع در پایین صفحه کلیک نمایید . توجه نمایید پس از پایان زمان ثبت نام و ترمیم کلیه دروس ثبت نام شده به دروس ترمیم دانشجو تبدیل میشوند واستفاده از امکان «وضعیت ثبت نام» از زمان شروع ثبت نام اصلی تا زمان پایان ترمیم مفید است .
- ثبت نام مقدماتی : برای مشاهده وضعیت ثبت نام مقدماتی دانشحو روی دکمه« ثبت نام مقدماتی» کلیک نمایید . ( توجه نمایید که استفاده ازاین امکان از زمان شروع ثبت نام مقدماتی تا آخر مهلت ترمیم مفید است .)
- یادداشت: برای مشاهده یادداشت های مربوط به دانشجو روی گزینه «یادداشت» کلیک نمایید توجه داشته باشید . که نوشتن یادداشت برای یک دانشجو با توجه سطوح دسترسی پیش بینی شده که توسط مدیر سیستم تنظیم میگردد در پردازش مربوط به همین امر امکان پذیر میباشد.
- پرسنلی : برای مشاهده اطلاعات پرسنلی ، اطلاعات متفرقه ، اطلاعات مربوط به دیپلم ، پیش دانشگاهی ، کنکور ، بدهی ، تعهدات ، نامه های مهم دانشجویی و سایر موارد روی دکمه« پرسنلی» کلیک نمایید .
- نامه های مهم دانشجو : پس از باز شدن پنحره اطلاعات پرسنلی برای مشاهده نامه های مربوط به پایان کار دانشجو و به طور کلی نامه های مهم دانشجویی روی گزینه نامه های مهم دانشجو کلیک کنید
- وضعیت دروس: جهت باز بینی تعداد دروس و تعداد واحد اخذ شده بر حسب نوع درس ، وضع نمره و نوع ثبت نام دانشجو روی گزینه «وضعیت دروس» کلیک نمایید .
پس از باز شدن پنجره مربوطه ، با کلیک کردن روی هر یک از ردیف های موجود در جداول چندگانه نوع درس ، وضع درس ، وضع نمره و نوع پبت نام ، می توانید جدول حاوی شماره ، نام و سایر مشخصات ثبت نامی و امتحانی دروس از هر نوع دلخواه را مشاهده نمایید .
- وضعیت یک درس : جهت مشاهده تاریخچه و وضعیت یک درس از دروس دانشجو روی گزینه «وضعیت یک درس » مو جود در پایین صفحه کلیک نمایید .
در پنجره ای که باز میشود(پنجره « مشاهده وضعیت یک درس دانشجو») شماره درس مورد نظر را وارد نموده و دکمه« مشاهده» را کلیک نمایید .
بدین ترتیب مشخصات عمده درس نظیر شماره گروه درسی ، ترم اخذ ، تعداد واحد ، نمره ، وضع نمره و درس ، نوع درس و نوع پبت نام ونتیجه نمره دانشجو در درس قابل مشاهده خواهد بود
- بازگشت : توجه نمایید پس از ورود به هر پنجره با کلیک بر روی دکمه «بازگشت » می توانید به صفحه اطلاعات جامع دانشجو باز گردید .

کلیدواژه ها: اطلاعات جامع دانشجو در گلستان | راهنمای اطلاعات جامع دانشجو در سامانه گلستان | راهنمای سامانه گلستان | راهنمای گلستان |

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 18170 بار   |   دفعات چاپ: 953 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر