راهنمای درخواست تغییر رشته در سامانه گلستان

| تاریخ ارسال: 1398/6/28 |
 ** پیشخوان خدمت ← تقاضای انتقال و تغییر رشته **
مرحله۱: پس از ورود به سیستم گلستان مطابق تصویر به قسمت پیشخوان خدمت رفته و از منوی شخصی برروی تقاضای انتقال و تغییر رشته را انتخاب نمایید.
مرحله۲: برای ثبت درخواست جدید روی ثبت درخواست کلیک کنید .
مرحله۳: در صفحه ی جدید باز شده درقسمت مشخصات درخواست نوع در خواست خود را به تغییر رشته، تغییر دهید.
مرحله۴: با استفاده از کلید راهنمای جلوی دانشکده، گروه آموزشی، رشته جدید و مقطع جدید را انتخاب و دوره جدید را روزانه درج نماید و از دفترچه سنجش سال ورودی خود کد رشته محل رشته جدید را استخراج و در محل مربوط وارد نمایید. در آخر برای ثبت درخواست روی دکمه ایجاد کلیک کنید.
مرحله ۵: در این مرحله می توانید با کلیک بر روی باکس، مشاهده روند در خواست، با کلیک بر روی مداد، اصلاح درخواست، با کلیک بر روی فلش آبی رنگ تایید و ارسال به مدیر گروه و با کلیک بر روی ضربدر، درخواست را حذف نمایید.
مرحله۶: درصورتی که جزئیات درخواست مورد تایید است برای آغاز چرخه فعالیت تغییررشته کلید تایید و ارسال را کلیک نمایید مجدداٌ در پنجره جدیدی که باز می شود در صورت نیاز در قسمت توضیح، موارد لازم را درج و بر روی دکمه اعمال تغییرات کلیک نمایید.
مرحله ۷: همواره دانشجو از منوی پیشخوان خدمت بخش تقاضای انتقال و تغییر رشته، می تواند فرآیند تغییر رشته خود را پیگیری نماید. درخواست دانشجو ابتدا توسط کارشناس بررسی و در صورت تایید برای مدیر گروه مبدا ارسال می گردد . چنانچه مدیر گروه مبدا نیز تایید نماید درخواست دانشجو به مدیر گروه مقصد ارسال شده و در صورت تایید مدیر گروه مقصد به مدیر خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی ارجاع که در صورت تایید به منزله موافقت نهایی با تغییر رشته دانشجو می باشد که پس از ایجاد شماره دانشجویی جدید در پیشخوان به دانشجو اعلام می گردد و دانشجودر این مرحله پس از تایید درخواست لازم است به اداره پذیرش و نظام وظیفه جهت دریافت نام کاربری و گذرواژه جدید و انجام سایر فرایندهای پذیرش مراجعه نماید.

کلیدواژه ها: تغییر رشته در گلستان | راهنمای سامانه گلستان | راهنمای گلستان | راهنمای تغییر رشته در سامانه گلستان |

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 18777 بار   |   دفعات چاپ: 723 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر