راهنمای تغییر گذرواژه در سامانه گلستان

| تاریخ ارسال: 1398/6/25 |
 ** کاربری ← تغییر گذر واژه **
مرحله۱: جهت تغییر رمز در سامانه گلستان پس از ورود به سامانه از منوی اصلی بخش " کاربری " را انتخاب نموده و سپس گزینه " تغییر گذر واژه " را انتخاب نمایید .
مرحله ۲ : در این مرحله ابتدا نام کاربری و گذر واژه فعلی خود را در فیلد های بالا به درستی وارد کنید ، سپس نام کاربری جدید و رمز عبور جدید خود را در فیلد های پایین وارد کنید .
توجه : شناسه کاربری دانشجویان جدید الورود شماره داوطلبی و رمز عبور کد ملی دانشجویان میباشد .
نکته: جهت تنظیمات بازیابی رمز ورود برای مواقعی که ممکن است رمز خود را فراموش کنید میتوانید گزینه " تنظیمات بازیابی کلمه عبور " انتخاب کنید .
سپس با وارد کردن تلفن همراه خود در فیلد زیر و سپس وارد کردن کد تاییدی که به خط شما ارسال میگردد شماره همراه شما در سیستم ذخیره
می شود تا در در صورت فراموشی رمز عبور و نام کاربری خود برای بازیابی آن ها از طرف سامانه پیامک دریافت کنید .

کلیدواژه ها: نحوه تغییر گذرواژه در سامانه گلستان | تغییر گذرواژه گلستان | تغییر رمز ورود در گلستان | راهنمای گلستان | راهنمای سامانه گلستان | راهنمای تغییر رمز ورود در سامانه گلستان |

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 40400 بار   |   دفعات چاپ: 861 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر