ایجاد پاکت نامه جهت ساخت پاکت نامه گزینه «ایجاد پاکت نامه» را از صفحه «دیدگاه من» بخش عملیات، انتخاب نمایید.
ابتدا فیلدهای نوع پاکت نامه (پستی، غیرپستی که در صورت انتخاب این گزینه بخشهای مربوط غیرفعال خواهد شد)، سطح امنیت (عادی، محرمانه و غیره)، اولویت و سایر فیلدها را تکمیل نمایید. با استفاده از فیلد «سرویس دهنده ارسال مرسولات» موجود در این بخش، میتوان شرکتهای پست و پیک را به عنوان سرویس دهندگان ارسالی انتخاب کرد. سپس در بخش «فرستنده» عنوان فرستنده را بهصورت دستی درج و یا با کلیک روی دکمه + از ساختار سازمان انتخاب کنید. در بخش «گیرنده» با انتخاب یکی از گزینههای شخصی و یا دبیرخانه فیلدهای مربوط به هر کدام را تکمیل و سپس آدرس و کد پستی را تکمیل نمایید. برای انتخاب نامههای مورد نظر در بخش «نامهها» با کلیک روی دکمه + در هر سطر شماره نامه را بهصورت دستی درج و یا با کلیک روی دکمه انتخاب به صفحه جستجو و گزارشگیری نامههدایت شده و با استفاده از کلید Ctrl یا Shift صفحه کلید؛ گزینه(های) مورد نظر را انتخاب کنید. شایان ذکر است درج چندین نامه در پاکت نامه ایجاد شده، امکانپذیر میباشد. در بخش «پاکت نامهها» نیز میتوانید پاکتهای نامه غیرپستی را که از پیش تعریف شدهاند (علاوه بر نامههای موجود در پاکت جاری)، با کلیک روی دکمه انتخاب موجود در این بخش؛ انتخاب نمایید. در آخر برای ذخیره اطلاعات روی دکمه ثبت کلیک کنید.
ثبت کد رهگیری پست شرکتهای پستی جهت سهولت و تسریع در پیگیری ارسال مرسلات، کدهای پستی مختص خود را (براساس استاندارهای موجود) به پاکتهای نامه اختصاص میدهند. برای این منظور در صفحه جستجو و گزارشگیری از پاکت نامهپاکت مورد نظر را انتخاب کرده سپس روی دکمه ثبت کد رهگیری کلیک نمایید. جهت دریافت کدهای متوالی برای چندین پاکت نامه کافیست ابتدا با استفاده از دکمه Shift صفحه کلید، گزینهها را انتخاب سپس روی دکمه مذکور کلیک کنید. پس از درج تمانی کدهای رهگیری روی دکمه ثبت کلیک نمایید.
کدهای رهگیری به دو صورت دستی و مکانیزه (با استفاده از امکانات نرمافزار نظیر دستگاه بارکدخوان) قابل درج میباشند. شایان ذکر است لیست بارکدها از فایل اکسل حاوی آنها نیز قابل درج (Export) میباشد.
نشانی مطلب در وبگاه مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات: http://khu.ac.ir/find-31.24630.57277.fa.html برگشت به اصل مطلب