مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات- صفحه نمایش
مادربردهای سری ۵۰۰ ای ام دی با دستگاه‌های USB مشکل دارند مادربردهای سری ۵۰۰ ای ام دی با دستگاه‌های USB مشکل دارند

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/2/22 | 

دتی پیش، پستی در انجمن ردیت منتشر شد که به برخی از مشکلات مادربردهای ای ام دی اشاره می‌کرد. از زمان انتشار پست ردیت، تعدادی از کاربران گزارش داده‌اند که با مشکلی مشابه در سیستم‌هایشان مواجه شده‌اند و به‌نظر می‌رسد مشکل تا حدی گسترده است. کاربران گزارش می‌دهند که اتصالات USB آن‌ها دائما از دسترس خارج و این اتفاق به از‌دست‌رفتن اتصال صفحه‌کلید و دستگاه‌های ضبط محتوا و حتی هدست‌های واقعیت مجازی منتهی می‌شود.

طبق گزارش کاربران، مشکل از‌دست‌رفتن اتصال بیشتر برای هدست‌های واقعیت مجازی رخ می‌دهد. سیستمی مجهز به پردازنده‌ی گرافیکی پرچم‌دار مبتنی‌بر رابط PCIe Gen۴ به‌همراه هدست واقعیت مجازی که به اتصال USB اتکا می‌کند، به‌سادگی می‌تواند باعث از‌دست‌رفتن اتصال دستگاه‌های USB شود.

براساس گزارش خبرگزاری VideoCardz، در چند وقت اخیر راه‌حل‌هایی برای رفع این مشکل ارائه شده‌اند. یکی از راه‌حل‌ها تبدیل PCI Gen۴ به Gen۳ ازطریق غیرفعال‌سازی C-States در بایوس (BIOS) است. بااین‌حال، بسیاری از کاربران گزارش داده‌اند این کار مشکل را رفع نمی‌کند و به‌جای آن فرکانس را کاهش می‌دهد. درحال‌حاضر، دلیل اصلی مشکلات متناوب اتصال USB نامشخص است. ای ام دی اعلام کرده است به جمع‌آوری اطلاعات بیشتر تمایل دارد تا بتواند در آینده مشکل را ازطریق به‌روزرسانی فرم‌ور AGESA رفع کند.

تیم قرمز در بیانیه‌اش می‌گوید از مشکلات مرتبط به مادربردهای سری ۵۰۰ آگاه است و از مدتی پیش تحقیقاتش را شروع کرده تا دلیل اصلی را پیدا کند و در این زمینه، از جامعه‌ی کاربران درخواست همکاری می‌‌کند. براساس این اطلاعیه، ممکن است در روزهای آتی شماری از نمایندگان رسمی ای ام دی با اعضای ساب‌ردیت r/AMD مستقیما ارتباط برقرار کنند تا جزئیات بیشتری به‌دست بیاورند. درخواست اطلاعات ای ام دی ممکن است ارائه‌ی جزئیات درباره‌ی پیکربندی قطعات سیستم و اقدامات ایجادکننده‌ی مشکل را شامل شود. 

تراشه‌ی B۵۵۰ ای ام دی که برای مادربردها ساخته شده است، در زمینه‌ی I/O بهبود محسوسی پیدا کرده و پردازنده‌های مرکزی سازگار با آن می‌توانند حداکثر از چهار درگاه ۱۰ گیگابیت‌برثانیه‌ای USB به‌همراه دو درگاه ۱۰ گیگابیت‌برثانیه‌ای، دو درگاه ۵ گیگابیت‌برثانیه‌ای و ۶ درگاه ۰٫۴۸۰ گیگابیت‌برثانیه‌ای اضافی پشتیبانی کنند که مادربرد آن‌ها را مدیریت می‌کند. اکنون، پردازنده‌های گرافیکی و دستگاه‌های ذخیره‌سازی می‌‌توانند از مزایای ارائه‌شده‌ی رابط PCIe Gen۴ بهره ببرند.

نشانی مطلب در وبگاه مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات:
http://khu.ac.ir/find-31.6870.60751.fa.html
برگشت به اصل مطلب