کامپیوترهای لیزری ۱ میلیون بار سریع تر از سیستم های عادی!

 | تاریخ ارسال: 1397/4/11 | 

کامپیوترهای لیزری را می شناسید؟ این نوع کامپیوترها به طور معمول یک میلیون بار سریع تر از سیستم های عادی هستند.

البته قرار نیست کامپیوترهای لیزری را در خانه و محل کارتان به سادگی در اختیار داشته باشید اما این سیستم ها به زودی وارد چرخه استفاده کاربران می شوند.

کامپیوترهای لیزری را می توان برای انجام فعالیت های متعدد قابل استفاده هستند. از آن میان می توان به فعالیت های محاسباتی  و عملیاتی اشاره کرد.

در تکنیک های  محاسباتی جدید با استفاده از پالس‌های لیزر می‌توان عملکرد هر بیت یا همان واحد ۰ و ۱ را در مقایسه با کامپیوترهای مدرن امروزی را  یک میلیون بار سریع‌تر کرد.

اما شاید برایتان سوال باشد که اساس این نوع کامپیوترها چگونه کار می کنند. در کامپیوترهای متعارف (همه کامیپوترها شامل ماشین حساب، گوشی هوشمند و لپ‌تاپ) برای انجام هر فرآیندی بین داده‌های ۰ و ۱ فکر می‌کنند، به عبارت دیگر حل هر مسئله ریاضی، یک بازی ویدئویی مجموعه بسیار دقیق از عملیات‌های ۰ و ۱ است. با فناوری لیزر یک رایانه معمولی در سال ۲۰۱۸ می‌تواند یک میلیارد بیت سیلیکونی لیزر را در هر ثانیه در هر عملیات به کار گیری کند.

این سیستم وقتی جالب تر می شود که بدانیم در اکثر مولکول‌ها، الکترون‌ها در زمان برانگیختگی در اطراف مولکول در حالت‌های مختلف کوانتومی می‌چرخند؛ هنگامی که الکترون‌ها برانگیخته نباشند ممکن است نزدیک به مولکول‌ها باقی بمانند و دایره‌ای تنبل را تشکیل دهند. در این زمان می‌توان با تاباندن نور به الکترون‌ها باعث تحریک و افزایش سرعت آن‌ها شد.

کامپیوتر نیز برای انتقال هر داده ۰ و ۱ می‌تواند از همین فرآیند استفاده کند. به طوری که هر داده ۱ قبل از تمام شدن انرژ‌ی‌اش به سرعت در مسیر داده ۰ قرار می‌گیرد و به همین ترتیب سرعت انتقال داده افزایش پیدا می کند. بنابراین هنگامی که الکترون‌ها در مسیر قرار می‌گیرند توسط پالس‌های لیزری مورد تابش قرار می‌گیرند و حالت غیر‌منتظره‌ای ایجاد می‌کنند که بیش از حد سریع است. محاسبات در این حالت در سریع‌ترین زمان انجام می‌گیرد که بسیار سریع‌تر از محاسباتی است که توسط تراشه‌های امروزی انجام می‌شود.

جالب است بدانید ؛ روپرت هوبر استاد فیزیک دانشگاه رگسنبورگ آلمان در بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: با استفاده از فناوری لیزر می‌توانیم شاهد معرفی دستگاه‌هایی با اطلاعات کوانتومی باشیم که سریع‌تر از یک نوسان نور عمل  کند.




CAPTCHA

دفعات مشاهده: 8391 بار   |   دفعات چاپ: 726 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر