خرید آنتی ویروس اورجینال جدید در دانشگاه

به اطلاع کارمندان و اساتید محترم دانشگاهی  می رساند، پيرو مصوبه شورای انفورماتيك دانشگاه و در راستای برنامه هاي مستمر مركز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه و سرويس دهی يكپارچه و از راه دور، پس از تهيه شناسنامه هاي دانشگاه، پلتفرم يكپارچه نرم افزاري طي چندين ماه گذشته برروي اكثر سيستمهای دانشگاه نصب گرديده است (در دانشكده ها توسط كارشناس سايت آن دانشكده و در حوزه ها ستادی توسط كارشناسان مركز فناوری اطلاعات و ارتباطات) و در مرحله بعد، براي نخستين بار، اين مركز اقدام به خريد آنتی ويروس اورجينال جهت كليه سيستمهای دانشگاه  نموده است.

از آن جهت، كليه سيستمهای دانشگاه كه پلتفرم يكپارچه نرم افرازی برروی آنها نصب گرديده است، امكان نصب آنتی ويروس اورجينال برروي آنها نيز بوجود آمده است.

لذا جهت هرگونه راهنمایی جهت بهره برداری از آنتی ویروس مذکور با مسئول پشتیبانی مرکز جناب آقای مهندس امیراحمدی در کرج و آقای مهندس عسگری در تهران تماس حاصل فرمائید.