آموزش تصویری نحوه درخواست پ‍‍‍ست الکترونیکی مخصوص دانشجویان ارشد و دکتری

قابل توجه دانشجویان محترم برای درخواست پست الکترونیکی به ترتیب مراحل ذیل اقدام نمایید :

1- درصفحه اصلی دانشگاه به قسمت مراکز مراجعه کرده و در قسمت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات در منوی خدمات مرکز زیر منوی پست الکترونیک و درخواست پست الکترونیک را طبق شکل انتخاب نمایید.

2- در مرحله دوم  درخواست پست الکترونیک دانشگاه مخصوص دانشجویان ارشد و دکتری را انتخاب نمایید .

3- در این فرم ایمیل درخواستی خود به همراه مشخصات و ایمیل اضطراری برای ارسال User وPassword  مورد نیاز می باشد.

4- پس از پایان این مراحل ایمیل  ساخته شده به آدرس ایمیل اضطراری برای شما ارسال خواهد شد.