امکانات و فعالیت های مرکز امکانات و فعالیت های مرکز

این بخش وظیفه ارائه خدمات وب و شبکه واطلاع رسانی به كاربران را به عهده دارد.اهم فعالیتهای این بخش عبارتند از:

1. راه اندازی شبکه بیسیم در دانشگاه جهت استفاده از laptop
  2. استفاده ازاینترنت سایت مركزی از ساعت 8صبح لغایت 21 که مجهز به 75عدد كامپیوتر برای استفاده دانشجویان مقطع كارشناسی، كارشناسی ارشد و دكتری می باشد.
  3. ارائه خدمات دانشجویی ازجمله پرینت ورایت.
  4. طراحی وب سایت: این فعالیت شامل طراحی وب سایت جدید برای دانشگاه یا قسمتهای مختلف آن می‌باشد. این بخش، به كمك نرم افزارهای مناسب و مطابق با نیاز دانشگاه،  به طراحی صفحات ایستا و بانكهای اطلاعاتی می‌پردازد. همچنین پس از طراحی، گنجاندن اطلاعات در صفحات تعریف شده از دیگر وظایف این بخش می‌باشد.
  5. طراحی ساختار و تنظیمات مربوط به برنامه‌های portal: در حال حاضر وب سایت دانشگاه بر روی برنامه portal تعریف شده است. وظیفه اصلی این بخش تعیین ساختار هر قسمت و تعریف Home page برای هر بخش دانشگاه می‌باشد.پس از تعریف ساختار، ورود اطلاعات تأیید شده را انجام می‌دهد. تعریف كاربران  جهت Login به برنامه portal، همچنین آموزش كاربران جهت كار با این سیستم از وظایف این بخش می‌باشد..
  6. به روز رسانی وب سایت: بخش به روز رسانی، بازنگری و تصحیح و تغییر اطلاعات، عكس‌ها، اخبار و Linkهای ارتباطی را انجام می‌دهد.
  7. پشتیبانی و نگهداری از وب سایت : این بخش وظیفه رفع مشكلات كاربران در هنگام Login كردن، رفع مشكلات برنامه وب سایت، backup  گیری از وب سایت، و در صورت نیاز ایجاد Domainهای جدید بر روی وب سرور را به عهده دارد.
  8. رفع مشكلات قطع ارتباط سیستم كاركنان آموزش.
  9. رفع مشكلات سخت افزاری.
  10. تخصیص ایمیل آكادمیك به اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی
  11. ایجاد شبکه ای با زیرساخت قوی ، مطمئن و ایمن به منظور برقراری ارتباط بین تمامی واحدهای موجود در دانشگاه.
  12. بهبود و تکمیل شبکه های محلی تمامی واحدها به منظور تسهیل دسترسی به شبکه برای اعضای هیات علمی،دانشجویان و پرسنل دانشگاه .
  13. برقراری اینترنت با سرعت بالا.
  14. نگهداری شبکه دانشگاه.

امکانات مرکز

♦ استفاده از شبکه بیسیم